Om GSW

GSW AB tillverkar rullgardiner, lamellgardiner, panelgardiner och plisségardiner till detaljister.

Företaget startade 1954 i Sundbyberg. I början tillverkade GSW bara rullgardiner, de flesta i papper (blått & beige) till återförsäljare i Stockholm. Många av dessa återförsäljare har vi fortfarande kvar som kunder! Företagsnamnet kommer från initialerna i de första ägarnas efternamn, Gewalt, Ståhlqvist och Wennman.

Tillverkning
Samtliga produkter tillverkas efter måttbeställning och levererar till ett 60-tal återförsäljare i Stockholmsregionen. Affärsstrategin är att leverera hantverksmässigt gjorda produkter med hög kvalitet, erbjuda hög servicenivå och mycket korta leveranstider.

Sortimentet
Inköp av råmaterial görs framförallt i Sverige och Norden. Vi använder bl.a specialtyger från Almedahls väveri i Kinna. Rör, hållare och beslag kommer från Finland.

Miljödiplomerade
Under 2003 började vi att arbeta mer miljöinriktat genom att delta i Stockholms stads miljödiplomutbildning. I mars 2004 fick vi motta vårt första miljödiplom i Stadshuset som bevis på att vi genomgått utbildningen och klarat den obligatoriska miljörevisionen. Detta upprätthåller vi givetvis än idag.

GDPR
Information om GDPR och vår integritetspolicy, klicka här.